Droevig nieuws

Schermafbeelding 2020-05-23 om 19.03.58

Met zoveel droefheid melden we het afscheid van ex-collega van Nieuw Eetverbond, Debbie Devenyn.

Een gedreven, geëngageerde collega die in alles wat ze deed zich volledig gaf. Ze was een experte in de begeleiding van eetstoornispatiënten, stond altijd voor hen klaar en was uiterst begaan met hun welzijn. De warmte die ze in elk gesprek legde, creëerde een unieke band en gaf haar begeleiding een extra dimensie.

Daarnaast gaf ze lezingen over verschillende gezondheidsthema’s en heeft ze een boek geschreven dat voor haar nooit af was. “Het stond nog niet volledig op punt”, zei ze, maar iedereen die haar kende wist dat het al heel goed was.

We zullen haar altijd herinneren als een intelligente, creatieve, lieve, zorgzame, knappe en gedreven dame met een stralende lach en een groot hart. We verliezen een topcollega, een gezellige gesprekspartner, een echte vriendin…

Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe hard wij Debbie zullen missen. Maar ze blijft dicht bij ons, in onze gedachten en onze harten.

Warme groet,

Team Nieuw Eetverbond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s